Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس اقتصادی، بازار و سرمایه گفت: لایحه اصلاح قانون پولی بانکی تبعاتی را در اقتصاد کشور حاکم نمی کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین محمودی اصل امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به تغییر واحد پول رسمی کشور از ریال به تومان،اظهار داشت: در هیات وزیران لایحه اصلاح قانون پولی بانکی تصویب شد و واحد پول رسمی کشور، تومان و معادل ده ریال در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این موضوع را نباید به نام حذف صفر از پول حساب کرد،گفت: این تغییر بیشتر تغییر واژه محسوب می شود.

کارشناس اقتصادی، بازار و سرمایه با اشاره به اینکه با واحد پولی ریال همواره تومان با ریال اشتباه می شد،خاطرنشان کرد:در نهایت تصمیم گرفته شد،واحد پولی کشور تومان شود.

محمودی ادامه داد: این موضوع موجب می شود تا بر اساس واحدهای رسمی اعداد ذکر شده و مشکلات مربوط به گفتار و نوشتار حل شود.

وی با بیان اینکه یک صفر از واحد پولی کشور با تصویب این طرح از سوی مجلس شورای اسلامی، حذف می شود،گفت: این موضوع موجب می شود تا ثبت اسناد به راحتی انجام شود.

این کارشناس با بیان اینکه ریال بودن واحد کشور موجب می شد تا در برخی موارد در صورت های مالی شرکت ها و جداول بودجه اختلالاتی پیش آید،گفت: این اشتباهات بیشتر به دلیل افزایش تعداد صفرها بروز می کرد.

محمودی بیان داشت: در حال حاضر انتظار نداریم این تغییر تبعاتی را در اقتصاد کشور حاکم کند.

وی گفت: ممکن است حذف صفر اندکی تلاطم در بازار پولی و مالی ایجاد کند اما این موضوع نمی تواند موجب بروز مشکلات عدیده در این زمینه شود.

کارشناس اقتصادی، بازار و سرمایه با اشاره به اینکه زمینه این تغییر از سال قبل فراهم شده است،گفت: افکار عمومی آمادگی این تغییر را داشت اگرچه به صورت غیر رسمی واحد ریال به تومان تبدیل شده بود.

محمودی ادامه داد: با این تغییر چالش و مشکل خاصی نخواهیم داشت و امور تسهیل و میزان اشتباهاهت کاهش یافته و به واحد پولی رسمیت می بخشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد و تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد. این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: بر این اساس تا ۵ سال آینده هزار هنرستان جدید ساخته می‌شود و ۸۰۰ هنرستان هم با تبدیل کاربری ایجاد می‌شوند و تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ واحد هنرستان به واحد تولیدی تبدیل می‌شود.

صحرایی ادامه داد: به هنرستان‌های جوار صنعت تسهیلات داده می‌شود و هنرستان‌های تیزهوشان راه‌اندازی می‌شود و وزارتخانه‌های تعاون، نفت، صمت، گردشگری، راه، بهداشت، ورزش، محیط زیست و کشور مکلف به ایجاد حداقل ۵ هنرستان شدند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب طرح در کمیسیون آموزش مجلس تصویب شده و در نوبت رسیدگی در صحن علنی مجلس است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • خشم ژاوی پس از ماندن در بارسا؛ پولی نمی‌خواستم!
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • وزیر کشور: اساس طرح نور اصلاح با تذکر است / مأموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • اساس طرح نور اصلاح با تذکر است/ ماموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند