Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از دفتر ارتباطات نماینده مردم مرند، محمد حسن‌نژاد درباره مصوبه هیات وزیران مبنی بر تغییر واحد پول رسمی کشور و تبدیل ریال به تومان، اظهار داشت: موضوع تغییر نام پولی و حذف صفر از پول ملی دو موضوع جداگانه است.

نماینده مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر در مصوبه دولت نام پول ملی تغییر کرده و با توجه به اینکه اصطلاح «تومان » در جامعه و عرف رایج بوده می‌توان عنوان کرد اقدام خوبی در این راستا صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن نژاد افزود:به لحاظ روانی حذف صفر از پول ملی می‌تواند آثار تورمی به همراه داشته باشد. اینکه یک دلار حدودا معادل سی و هفت هزار و 500 ریال و یک یورو معادل 44 هزار ریال است به لحاظ بین‌المللی وجهه خوبی برای کشور ندارد البته این موضوع به قدرت پول ارتباطی ندارد.

حسن نژاد گفت: حذف چهار صفر از پول ملی از لحاظ نگهداری حساب‌های ملی و تسهیل عملیات حسابداری تاثیرگذار است بنابراین با حذف چهار صفر و تغییر واحد پول ملی دلار حدودا معادل 3/7 تومان و یک یورو معادل 4/4 تومان می‌شود.

وی ادامه داد: لایحه دولت در خصوص تبدیل ریال به تومان در صورت ارسال به مجلس در کمیسیون اقتصادی بررسی می شود، و امکان دارد طرح بانکداری جمهوری اسلامی که در کمیسیون مطرح است در قالب پیشنهاد به لایحه اضافه شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با مثبت ارزیابی کردن حذف چهار صفر از پول ملی افزود: بنده پیشنهاد حذف چهار صفر از پول ملی را در زمان بررسی لایحه دولت در کمیسیون مطرح می کنم و پیش‌بینی می‌شود مجلس با این پیشنهاد موافقت کند.

گفتنی است در هیات وزیران لایحه اصلاح قانون پولی بانکی تصویب و واحد پول رسمی کشور، تومان و معادل 10 ریال تعیین شده است.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۷۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگ‌راه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی استان، عطاالله اکبری با بیان اینکه ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است، اظهار کرد: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم‌مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش‌آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم می‌سازد اما راه‌های این خطه به‌ویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است، زیرا باعث تسریع حمل‌ونقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می‌شود.

کد خبر 751630

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • جریمه قاچاقچی سوخت در خدابنده
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است