Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@09:08:03 GMT

حذف 4 صفر از پول ملی بدون جهش تولید، آب در هاون کوبیدن است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۲۵۱۳

حذف 4 صفر از پول ملی بدون جهش تولید، آب در هاون کوبیدن است

محمدرضا اکبری گفت: تبدیل ریال به تومان هدفی منطقی است اما به جای اینکه نقدینگی‌ها را در بانک‌ها نگه داریم باید در بازار به گردش درآورده و زمینه تولید را فراهم کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک کارشناس ارشد مسائل اقتصادی در تحلیل حذف 4 صفر از پول ملی در گفتگو با خبرنگار تیتریک، گفت: پیش از این در سطح روانی تبدیل ریال به تومان را انجام داده بودیم به این معنا که ما هیچ زمانی در خرید و فروش ها از واژه ریال استفاده نمی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمدرضا اکبری با اشاره به اینکه پیش از این، هزینه های گزافی برای چاپ پول و اسکناس انجام می شد، افزود: افزایش حجم سرعت گردش پول تورم زا بود لذا تبدیل ریال به تومان هدفی عقلایی  و منطقی است اما به جای اینکه نقدینگی ها را در بانک ها نگه داریم باید در بازار به گردش درآورده و زمینه تولید را فراهم کنیم.    وی با تاکید بر اینکه به موازات اقدام مذکور باید حذف 4 صفر از پول ملی را پیش ببریم تا بتوانیم به تولید و صنعت کمک کنیم، اظهار داشت: با توجه به فرموده های مقام معظم رهبری که امسال را جهش تولید نامگذاری کردند و شرایط بحرانی که در پیش بود، بسیاری از شرکت های دارویی و تولیدی تهدیدها را به فرصت کردند.   اکبری تصریح کرد: در حال حاضر ساختارهای اقتصادی آمریکا در حال فروپاشی است، آنها نمی توانند شرایط کنونی را تحمل کنند و تبعات اقتصاد کرونایی را در آینده می توان در این کشورها مشاهده کرد اما در ایران قدم به قدم آزادسازی فعالیت های اقتصادی آغاز شده است لذا تبدیل ریال به تومان در این شرایط اقدام صحیحی خواهد بود.    وی گفت: در اقتصاد تک روی یا تک بعدی نگری نداریم و تمام بخش ها همانند چرخ دنده به یکدیگر متصل هستند و هر تغییری در دیگر بخش ها هم خود را نشان می دهد در نتیجه باید مطمئن باشیم که تمام هدف گذاری ها باید در یک راستا باشد و اسناد بالا دستی را در تصمیمات اقتصادی در نظر بگریم تا بیراهه نرویم.    اکبری افزود: حذف 4 صفر از پول ملی زمانی صحیح خواهد بود که همزمان از صنعت حمایت شود زیرا لازمه این اقدام، تولید است و پیش از این هم کشوری مانند ترکیه این رویه را دنبال کرد. با  پیش برد 2 هدف مذکور می توان به صادرات که ارزآوری بیشتری دارد روی آورد و به تولیدات داخلی هم کمک کرد.    کارشناس ارشد مسائل اقتصادی در خاتمه اظهار داشت: هر چه تومان قدرت بگیرد فروشنده ترغیب می شود که کالای خود را در داخل کشور هم به فروش برساند زیرا فاصله تومان و  دلار کم می شود.  
   

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تبدیل ریال به تومان حذف 4 صفر از پول ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۲۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن

سهم برق تولید شده توسط سوخت‌های فسیلی در بریتانیا به پایین‌ترین حد خود رسیده است و گاز و زغال‌سنگ تنها ۲.۴ درصد از تولید برق را برای یک ساعت در هفته گذشته به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، تحقیقات، افزایش چشمگیری در دفعات کوتاه‌مدت تولید کمتر از پنج درصد برق بریتانیا با استفاده از سوخت‌های فسیلی را در ماه‌های اخیر نشان می‌دهد. تا به امروز ۷۵ دوره نیم‌ساعته در سال وجود داشته است که سوخت‌های فسیلی کمتر از پنج درصد نیاز برق این کشور را تشکیل داده‌اند. این میزان بیش از چهار برابر رقم ثبت‌شده در سال گذشته است.

رکوردها نشان‌دهنده تغییرات چشمگیری در سیستم تولید برق این کشور نسبت به ۱۵ سال پیش است که نیروگاه‌های گاز و زغال‌سنگ بیش از ۷۵ و انرژی‌های تجدیدپذیر تنها دو درصد از ترکیب برق آن را تشکیل می‌دادند. در سال گذشته نیز تنها یک‌سوم برق بریتانیا از سوخت‌های فسیلی و ۴۰ درصد آن از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌شد.

کاهش استفاده از نفت و گاز در تولید برق بریتانیا

سهم الکتریسیته تولید شده توسط سوخت‌های فسیلی بریتانیا پیش از برنامه‌ریزی برای شروع اجرای «شبکه کربن‌صفر» در این کشور در آوریل ۲۰۲۴ به میزان بی‌سابقه‌ای کاهش پیدا کرد و به کم‌ترین حد خود یعنی ۲.۴ درصد برای یک ساعت رسید.

بر اساس تجزیه‌وتحلیل داده‌های اپراتور سیستم برق شبکه ملی بریتانیا سهم سوخت‌های فسیلی در ترکیب تولید یک روز کامل برق در ماه جاری به پایین‌ترین حد خود یعنی ۶.۴ درصد کاهش داشته است. این یافته‌ها از اهداف کشور برای حرکت در مسیر پیشگام و پیشرو بودن در جهان برای اجرای یک شبکه برق بدون کربن در بریتانیا برای دوره‌های کوتاهی از سال آینده پشتیبانی می‌کند.

بریتانیا پیشرفتی عالی را در این زمینه نشان‌می‌دهد و سیستم تولید برق آن گاهی شاهد دوره‌هایی بوده که شبکه با بیش از ۹۰ درصد انرژی کربن‌صفر به‌طور ایمن کار می‌کرده است. پایین‌ترین رکورد جدید نیز در میان انبوه انرژی‌های تجدیدپذیر رخ داده است که مطابق با آن، نیروی باد حدود نیمی از تولید برق کشور، انرژی خورشیدی بیش از ۳۰ درصد و راکتورهای هسته‌ای بریتانیا بیش از ۱۳ درصد تولید را تشکیل می‌داد. در دوره‌هایی نیز نیروی گازی تنها ۱.۸ درصد از تولید برق بریتانیا را برعهده داشت.

بریتانیا اعلام کرد نیروگاه فسیلی راتکلیف در ناتینگهام‌شر که ۰.۶ درصد از تولید برق فعلی را برعهده دارد، سپتامبر تعطیل خواهد شد که نقطه اوج قابل‌توجهی در مسیر کم‌کربن شدن طی چند سال است. در واقع دستیابی به هدف بلندپروازانه بریتانیا تا سال ۲۰۲۵ یک چالش مهندسی مهم محسوب می‌شود که کشور در صدد رفع آن برآمده است.

کد خبر 747754

دیگر خبرها

  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • کشف انواع کالای قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در زنجان
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف
  • بمب منفجرنشده‌ای که 100 سال زینت‌بخش یک باغچه بود! (+عکس)
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است